UNIVERSITETI I PRISHTINĖS, FAKULTETI I FILOLOGJISĖ Studentėt e Gazetarisė 2009/2010

"Ka vetėm njė mėnyrė pėr tė mbajtur nė kėmbė njė demokraci:tė informosh publikun pėr atė ēka ndodhė"- Joseph Pulitzer


 Montazha:

Linku për video materialet e para për Adobe Premiere CS5:
http://www.mediafire.com/download.php?n96dgw2wmpp6p4w

Linku për video materialet e dyta për Adobe Premiere CS5:
http://www.mediafire.com/download.php?8mx6sxua03eu4a1

Linku për video materialet e treta për Adobe Premiere CS5: 
http://www.mediafire.com/download.php?qn2slwme4rl5u08

Linku për video materialet e katërta për Adobe Premiere CS5:
http://www.mediafire.com/download.php?gu7xeob3w157rcj

Linku për video materialet e pesta për Adobe Premiere CS5:
http://www.mediafire.com/download.php?sm6krtb87e9d063

Linku për video materialet e gjashta për Adobe Premiere CS5:

http://www.mediafire.com/download.php?jcflgw52200p3c0

Linku për video materialet e shtata për Adobe Premiere CS5:
http://www.mediafire.com/download.php?kwzz85fehnidxm8

Linku për video materialet e teta për Adobe Premiere CS5:
http://www.mediafire.com/download.php?qs671p79nauy5wc

Linku për video materialet e nënta për Adobe Premiere CS5:
http://www.mediafire.com/download.php?qox2pqavf8oo3g2

Linku për video materialet e dhjeta për Adobe Premiere CS5:
http://www.mediafire.com/download.php?j88d4pa3bjj8iwt

Linku për video materialet e njëmbëdhjeta për Adobe Premiere CS5:

http://www.mediafire.com/?ynwnkdm7bu2x0ya

 
_______________________________________
Gazetari ekonomike:

_______________________________________
Multimedia:

 

syllabus multimedia 2011.docx

Multimedia- Ligjerata e pare dhe e dyte.doc
Ligj2.ppt
Ligj3.ppt

Ligj4.ppt
Ligj5.pptx
Ligj6.ppt
Ligj 7.pptx
Ligj 8.pptx
ligj9.pptx

_______________________________________
Menaxhim i Medias:


Literatura.doc

 

Ligjerata 1. Struktura, sistemi dhe stili i menaxhimit.doc
Ligjerata 2 Sistemi i menaxhimit medial.doc
2. Menaxhmenti i gazetes dhe rubrikat.doc
Ligjerata 3.Koha ditore.doc
4.Shembulli II.RTK.doc
5. Planifikimi i numrit.doc
6. Teknologjia e lajmit.doc
_______________________________________
Gazetari Sportive:


FJALORTH SPORTIV.doc
USHTRIME gazetari sportive.doc
GAZETARI SPORTIVE 1.doc
GAZETARI SPORTIVE 2.doc
GAZETARI SPORTIVE 3.doc
GAZETARI SPORTIVE 4.doc
GAZETARI SPORTIVE 5.doc
GAZETARI SPORTIVE 6.doc
GAZETARI SPORTIVE 7.doc
GAZETARI SPORTIVE 8.doc
GAZETARI SPORTIVE 9.doc
GAZETARI SPORTIVE 10.doc
GAZETARI SPORTIVE 11.doc
GAZETARI SPORTIVE 12.doc

__________________________________________________________


Prezantimi S
kenik:
Prezantimi skenik - Java e pare dhe java e dyte ligj dhe ushtrime.doc
Prezantimi skenik- Java e trete ligj dhe ushtrime.doc
Prezantimi skenik- Java e katert ligj dhe ushtrime.doc
Prezantim skenik- Java e peste ligj dhe ushtrime.doc
Prezantim skenik- Java e gjashte ligj dhe ushtrime.doc
Prezantim skenik- Java e shtate ligj dhe ushtrime.doc
Java e tete ligj dhe ushtrime.doc
Java e nente ligj e ushtrime.doc


_________________________________________________________________
Fusnota dhe camcakezi.doc(NEW)  (Tekst nga Prof. Milazim Krasniqi)
Loja me fotografine e Rugoves.doc (Tekst nga Prof. Milazim Krasniqi)
Sherbimet sekrete dhe lojerat me to.doc (Tekst nga Prof. Milazim Krasniqi)
Forest gamp i tranzicionit shqiptar.doc  (Tekst nga Prof. Milazim Krasniqi)

MESAZHI I PUSHTUESIT.doc  (Tekst nga Prof. Milazim Krasniqi)
Fuqizimi i shtetit.doc (Tekst nga Prof. Milazim Krasniqi)
Presidenti.doc
(Tekst nga Prof. Milazim Krasniqi)
Teknikat e hulumtimit te opinionit (doracak).doc

Presidentet e te gjitha shteteve.doc
Tradita Amerikane e lirise se Shtypit.doc
Djali i Watergate.doc
Cisterna me uje cisterna me benzine.doc (Tekst nga Prof.Milazim Krasniqi)
Akuza e Serbise 2010.doc (Tekst nga Prof.Milazim Krasniqi)
Samiti i Kranjit.doc (Tekst nga Prof. Milazim Krasniqi)
Statuti i UP-se.pdf

Dyfytyresia e politikes serbe 2010.doc (Tekst nga Prof.Milazim Krasniqi
Njeqind Universitetet me te mira ne bote.doc
Sjellja ne provime.doc
Leksik snobesh, Ardian Vehbiu.doc
Ballkani, Poltikat gjuhesore.doc
Gjuha standarde dhe gjuha letrare.doc
Gjuha e kryeministrit, Ilir Yzeiri.doc
Adri Nurellari, Gjuha standarde.doc
Ballkani, Poltikat gjuhesore.doc
Philip Meyer-Gazetaria e saktë.pdf


Recent Blog Entries

No recent entries

Recent Videos

No recent videos